Dama

Dama Conține 321 produse.

Aceasta categorie include incaltaminte si genti din piele special pentru tine. Pentru ca esti speciala si pentru ca te respecti! Alege incaltamintea din piele naturala pentru un plus de confort, pentru o durata mai lunga de viata a pantofilor tai, pentru tine!

Subcategorii

  • Incaltaminte Piele

    Magazin-Incaltaminte.com va pune la dispozitie o gama variata de produse din piele naturala. Printre acestea se numara si incaltamintea exclusiva pentru orice tip de eveniment la care veti lua parte. Astfel, fie ca doriti sa mergeti la o nunta, la un botez, la un eveniment important sau pur si simplu cu prietenul / sotul in parc sau in mall va putem satisface fara probleme nevoile in ceea ce priveste articolele de incaltaminte. Toate produsele afisate pe website contin poze reale 100%, nemodificate si sunt confectionate din piele naturala de producatori romani cunoscuti cum ar fi: Caspian Sea, Corvaris, Prego, Geno del Tu by Catalin Botezatu, Gamelli, Alexa Shoes, Emilian Shoes, Andra si nu numai.
    Avem produse pe stoc pentru orice perioada a anului: iarna sau vara. In cazul in care nu mai gasiti numarul dumneavoastra pentru un anumit produs, se poate lua legatura cu producatorul si in cazul in care acesta are pe stoc numarul dorit de dumneavoastra sau il poate face la comanda, va vom anunta!

pe pagină
Showing 1 - 12 of 321 items
Showing 1 - 12 of 321 items