Despre Noi

Magazin-Incaltaminte.com este detinut de S.C. CRIL DEV S.R.L. si pune la dispozitie spre vanzare in mediul online incaltaminte si genti din piele naturala, fabricate in Romania.

Cine suntem si ce vrem sa realizam?

Firma noastra este infiintata in anul 2015 si are ca obiectiv principal plasarea pe piata de produse confectionate din piele naturala. 99% dintre produsele prezentate pe website sunt confectionate in Romania.
Dorim sa promovam incaltamintea din piele naturala produsa la noi in tara, incaltaminte ce se vinde foarte bine peste hotare in tari precum Ucraina, Rusia, Polonia sau Italia.

Unde vrem sa ajungem?

Dorim sa ajungem printre cei mai mari distribuitori de incaltaminte din piele naturala din tara prin practicarea de preturi corecte, fara adaosuri exuberante. Cu cat vom vinde mai mult, cu atat vom putea micsora preturile pe viitor: lucram pe stoc, cu cat comandam mai mult cu atat scade pretul nostru de achizitie.

De ce sa cumparati de la noi?

Nu exista un motiv anume prin care va putem sugera sa cumparati produse de la noi. Unele produse se pot gasi si pe alte website-uri, la preturi aproximativ egale. Primul pas facut de noi il reprezinta transportul gratuit al produselor indiferent de valoarea comenzii.