Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.magazin-incaltaminte.com este operat de CRIL DEV S.R.L. are sediul in Strada Novaci nr. 8 Bl. P57 Sc. 1 Ap 2 - Sector 5, Bucuresti, fiind inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J40/995/2015, cod unic de inregistrare 34035348 si avand cont deschis la Garanti Bank: RO40 UGBI 0000 4220 1086 1RON.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului(vizitatorului) de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pentru eliberarea facturilor vom avea nevoie de CNP-ul dumneavoastra(persoana fizica) sau de datele firmei. Acestea vor fi comunicate fie telefonic, fie prin e-mail pentru a le proteja impotriva atacurilor informatice.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email  sau telefonic de motivul refuzului.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda. In general comenzile vor fi refuzate daca:

 • nu mai avem pe stoc produsul comandat
 • plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
 • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
 • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)
 • nu ati confirmat comanda cand ati fost sunat(a) fie ca ati refuzat-o, fie ca n-ati raspuns. Daca n-ati raspuns la telefon in minim 2 randuri, va vom trimite un sms si daca nu returnati apelul, comanda se considera anulata (neconfirmata).

Produse pe comanda

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc (lipsa numar), unii producatori ne ofera posibilitatea de a face modelul dorit pe comanda. Pentru efectuarea unei comenzi vor fi respectati urmatorii pasi:

 • ne instiintati prin e-mail cu privire la produsul pe care il doriti pe comanda la adresa vanzari@magazin-incaltaminte.com, prin formularul de contact prezent pe website sau la numarul de telefon 0768 213 213
 • luam legatura cu producatorul pentru a putea vedea daca produsul se poate face pe comanda si daca are toate materialele necesare (aceeasi culoare de piele, acelasi calapod, talpi etc.).
 • revenim cu un telefon pentru a va spune daca se pot face pe comanda sau nu. Daca se pot face pe comanda, va trebui sa achitati minim 50% din valoarea produsului urmand ca diferenta sa fie platita ramburs. De asemenea puteti plati produsul complet in avans. Totul se face pe baza de factura!
 • Dupa achitarea avansului vom plasa comanda catre producator. Produsul ne va fi oferit in termen de 5-10 zile lucratoarea.
 • Banii se returneaza DOAR daca producatorul nu isi respecta obligatiile. Produsele primite prin comanda sunt nereturnabile!

Conditii de returnare

Avand in vedere ca ne desfasuram activitatea de comercializare online, dorim sa fim in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.
OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor
Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa notifice in scris firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

 • contravaloarea transportului va fi suportata de client;
 • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, neutilizate;
 • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale
 • daca aceste conditii sunt indeplinite, firma CRIL DEV SRL se obliga sa returneze(depuna) in termen de 14 zile (dupa primirea cererii scrise de retur) intreaga suma achitata de client in contul IBAN furnizat de catre CLIENT.

Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curier rapid (FAN Curier, Urgent Curier etc.). Magazin-Incaltaminte.com va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile de la data primirii coletului returnat.
Adresa la care puteti returna produsele prin curierat rapid este:
Str. Novaci, nr.8, Bl. P57, Sc.1, Ap2, Sector 5 - Bucuresti

Descarcare Model Formular Retragere / Returnare

Livrarea Produselor

Produsele vor fi expediate in termen de maxim 2 zile lucratoare utilizand serviciile de coletarie ale Bookurier. Costul transportului este de 20RON. 

Termenul de livrare al coletelor variaza de la 1-2 zile lucratoare oriunde in tara (de la data expeditiei), insa acesta poate fi extins la mai multe zile in cazul in care clientul nu poate fi gasit sau din conditii de forta majora.


Produsele dumneavoastra vor fi expediate in cele mai bune conditii, in colete de marime adecvata si bine protejate in timpul transportului.


Confidentialitatea datelor

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

GARANTIA
Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

Articolul/produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei CRIL DEV SRL la adresa office@magazin-incaltaminte.com, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.


Modalitati de asigurare a garantiei:
• reparare produsului
• inlocuirea produsului
• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitativeRecomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate de CRIL DEV SRL:

1. Se interzice cu desavarsire spalarea produselor de incaltaminte in masina de spalat!

2. CRIL DEV SRL nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

3. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe. Nu se folosesc inalbitori.

4. Produsele umede se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

5. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.

7. In cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, CRIL DEV SRL nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica.

9. Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solventi duri.

10. Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele, deoarece se va deforma.

11. Nu pulverizati parfum pe produse.Curatarea incaltamintei:Pantofii cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Articole din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

Contravaloarea transportului (dus-intors) pentru produsele pe garantie este suportata exclusiv de client.